05 de febrer 2009

PROJECTE P3A: ELS BOMBERS

El passat dilluns dia 26 de gener, els nens i nenes de P3 vam anar tots junts al PARC DE BOMBERS.

La classe de P3A són las classe dels bombers i les bomberes. I com que volem aprendre moltes coses per a iniciar el nostre projecte sobre el nom de la classe vam anar tots junts d'excursió a conèixer l'apassionant món dels bombers!

Quan va arribar l'autocar al Parc de Bombers vam esmorzar envoltats de camions de bombers. Després d'esmorzar vam anar a una sala on els bombers ens van explicar com és el seu uniforme. Un bomber es va anar vestint amb tot l'equipament (botes, pantalons, jaqueta, casc, bombona i màscara d'aire...).


Després vam veure com és el Parc de Bombers i era com una casa. els bombers disposen de saleta, cuina, habitacions, lavabos...


A continuació els bombers ens tenien preparada una sopresa...fer-nos una volta dins del camió de bombers i amb la sirena (com autèntics bombers/es de veritat!!!). Mentre un grup feia la volta amb el camió els altres veiem com eren els camions per dins i quines eïnes utilitzen els bombers (mànegues, extintors, bombones d'oxigen...).

A partir d'ara comencem el projecte. Recordeu que podeu portar objectes relacionats amb els bombers!

4 comentaris:

  1. Molt bones a tots!
    Ostres que bé us ho passeu en aquesta escola. Volem tornar a ser petits!! Segur que de gran hi haurà més d'un bomber entre aquests petitots!!
    Bona nit!
    Jaume i Natàlia

    ResponElimina
  2. jajaja!! us imagineu que algun dels nens es faci bomber i l'hi expliquin que la seva primera classe va se la dels bombers? Que bó

    Rixi/Nil

    ResponElimina
  3. Bona nit a tothom, no recordo cap escola tant divertida i activa com la nostra. La Judit va venir encantada de la visita. Entre els bombers, els metges i ara el pastisser, hem demana anar a l'escola a totes hores.
    Gràcies per tot.
    Joan i Meri

    ResponElimina
  4. Wola a tothom!!
    De veure unes fotos tan xules m'estan agafant ganes de tornar al cole. Que encara hi ha puesto pel curs que ve?
    Una abraçada

    Padrino madrilenyo.

    ResponElimina