22 de maig 2009

VISITA A LLEIDA

El passat dimecres 20 de maig vam anar d’excursió a Lleida. L’autocar ens va portar fins davant del museu RODA-RODA.


Com que anavem molta colla mentre un grup visitava el museu, l’altre grup esmorzava i jugava als Camps Elisis de Lleida.

Aquell museu era molt extrany ja que estava ple de cotxes, motos, autocars molt antics i diferents dels que estem acostumats a veure. L’Alba ens va explicar un munt de coses sobre aquells cotxes, ens feia buscar vehicles, veure’ls des d’abaix com si fossim mecànics i ens va deixar pujar i “conduir” a un autocar molt antic.

Després de la visita al RODA-RODA ja començàvem a tenir molta gana i vam anar a dinar a l’INDIANA BILL. Allí vam menjar força per a recuperar energies i poder disfrutar de tot allò que ens esperava...

Tant alumnes com mestres vam disfrutar molt a les piscines de pilotes, baixant pels tobogans, creuant ponts...

Al final vam acabar esgotats fins i tot alguns es van adormir just al sortir de l’INDIANA BILL.

7 comentaris:

  1. Moltíssimes gràcies per aquestes fotos, així els pares podem gaudir també d'aquestes sortides tan divertides que feu!
    Jaume i Natàlia

    ResponElimina
  2. A la pròxima ens apuntem també el pares ... la Judit va venir encantada amb la sortida al museu i els jocs de l'Indiana.
    Joan i Merij

    ResponElimina
  3. Veritat que les fotos fan ganes de tornar a ser petits!!!???

    ABEL

    ResponElimina
  4. Per informació dels pares, els dissabtes i diumenges al matí es pot anar al parc Indiana Bill i es pot entrar amb els nens a tot arreu... Per pròpia experiència ... és una passada!!!! Quan nosaltres erem petits no hi havia aquestes coses, així que ja ho sabeu, APROFITEU L'EXCUSA PER PASSAR UNA BONA ESTONA AMB I COM ELS PEQUES DE LA CASA!!!!!

    ResponElimina
  5. la veritat és que ens ho vam passar molt molt bé! i els mestres també vam disfrutar molt eh!! però només cal que mireu les fotos quines cares fan els nens/es.
    una abraçada molt gran a tots

    MONTSE

    ResponElimina
  6. Hola profes, moltes gràcies per aquest resum de les activitats i excursions de l'escola. Es veu que s'ho han passat d'allò més bé!!!!
    Ànims que s'acaba el curs, disfruteu força de les vacances, descanseu i carregueu piles pel proper curs os hi esperem a tots/es.

    Bones vacances,

    ALBERT, ANDREU I EVA

    ResponElimina
  7. Moltes gràcies pels ànims. Intentarem recuperar-nos per començar a tope d'energies i que poguem disfrutar tots junts un curs més.

    ABEL!

    ResponElimina