03 de juny 2010

SORTIDA A VERDÚ

El passat divendres, 28 de maig, tota l’escola vam anar d’excursió a Verdú.

Al matí vam arribar i vam esmorzar per a començar el dia amb moltes energies. Ens vam dividir en dos grups. Els bombers/es i els astrònoms/es farien el taller de fang al matí i visitarien el museu a la tarda. Mentre que els veterinaris/es junt amb els/les periodistes visitarien al matí el museu i farien el taller de fang a la tarda.

Al taller de fang ens van ensenyar d’on surt el fang, què passa quan el posen al forn, i per què la ceràmica de Verdú és de color negre. També vam veure com s'ha de beure amb càntir!!! Vam observar com es fan els gerros i els càntirs. Després vam treballar el fang com a professionals i ben aviat veureu els resultats!!!!




El Museu de Joguets i Autòmats era enorme i tot ple de joguines antigues. Hi havia moltes bicicletes extranyes, moltes joguines relacionades amb el futbol, autòmats, nines i joguines molt antigues com nines de paper i de ceràmica... Al museu vam fer uns imants de record on hi havien representats els elements més significatius del Museu de Verdú com el senyor Pilota.





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada