23 de setembre 2010

EL MONT-ROIG A LA "TELE"

El passat dimarts dia 21 de setembre de 2010, els nens i nenes de l'Escola Mont-roig vam sortir al programa "Divendres" de TV3. Aquest mostra activitats, personatges, festes, costums... de tots els llocs que visita.Sortosament van convidar la nostra escola a participar en la reproducció de l'ambient de l'esmorzar que fem diàriament. Durant el reportatge vam explicar com ho portem a terme i què fem: olorar, comptar, tocar, classificar, tallar, pelar... les fruites que porten els infants per a fer la macedònia.



Novament donem les gràcies als pares, mares i padrines que van col·laborar per tal que aquesta activitat fos tot un èxit.



Va ser una experiència molt enrequidora per tothom i sobretot inoblidable.


I si no voleu perdre detall d'aquest esdeveniment podeu accedir a link del programa i tornar a reviure aquelles emocions en directe. Mireu que bé ens ho vam passar i com vam gaudir tots plegats.

http://www.tv3.cat/videos/3108850/Berenar-sa

Des de l'equip educatiu de l'Escola Mont-roig ens resta dir que:
"Aquesta experiència ha estat fàcil d'estimar, però difícil d'oblidar"

1 comentari:

  1. TVMontroig.
    Com es nota que no estic gaire possada en això de les noves tecnologies!!! A Internet es pot veure tot i com no el programa també. Ho podem mirar totes les vegades que vulguem. Adéu.

    ResponElimina