02 de novembre 2010

EXCURSIÓ A LA SAIDIA



Avui divendres dia 22 d’octubre, hem anat a la granja escola la Saida que està a Almacelles. Hem anat la classe dels cargols, peixos i els lleons i lleones.

Ha estat la primera vegada que hem visitat aquesta granja, i la veritat és que ho hem passat genial.Quan hem arribat les monitores ens estaven esperant. Hem baixat del autobús i ens han donat la benvinguda i posteriorment ens han acompanyat a esmorzar. Després d'agafar forces ja estem preparats per començar les activitats!!

Hem aprés a fer varis tallers: pizzes i bossa aromàtica. Ho hem fet molt bé!!!
Mireu que pizzers estem fets!!. Ni el millor cuiner fa unes pizzes com les nostres!

És hora de dinar!!!. Portem un matí de moltes activitats i és hora de descansar un poc i recuperar forces per a les activitats de la tarda.
Ens hem rentat les mans, hem fet pipi....................... i tots a dinar!!!. I hem intentat de menjar-nos tot el que portàvem de casa!

Desprès de tenir la panxa plena... a jugar!!!

I abans de marxar hem anat a visitar la granja i l’hort!
I Com a última activitat del matí, hem pujat en carro tirat per una mula.

A la Saidia hi han molts animals: una vaca, ponis, cavalls enanos, gallines, gall, cabres, un cangur, ànecs, un ruc, un mapatxe, tortugues, lloros, diferents ocells...

Després de visitar-los a tots, això si, sense cridar molt perquè si no s'espanten, hem pogut pujar en poni i pegar una volta. Això si que ha sigut molt divertit!!.

És hora de despedir-se dels monitors. Com ens hem portat molt bé ens han fet un regalet: un dossier amb informació i dibuixos de la casa. Moltes gràcies!!!.

Molt cansats hem arreplegat tot i hem pujat a l'autobús per tornar al Mont-roig.

Alguns infants s’han dormit a l’autobús, altres encara estaven nerviosos pel dia que hem passat!

Al arribar al cole les nostres families ens estaven esperant. És hora d'anar a casa i contar tot el que hem fet a la granja escola de la Saidia.

2 comentaris:

  1. Tot i treballar a l'escola, encara no havia tingut la possibilitat de veure com estava el blog enguany.M'ha agradat molt el vídeo de la sortida a la Saidia. Com a mare, crec que és una oportunitat única per veure com s'ho passen els nostres fills/es en les sortides: com pugen a l'autocar, com fan els tallers, com es relacionen els uns amb els altres. Animeu-vos a escriure comentaris, ja que crec que és un refoç positiu pels mestres i una manera de què els nostres fills/es vegin la nostra implicació amb el que ells fan dia a dia.
    Gràcies.
    Eva.

    ResponElimina
  2. Ara entenc perquè l'Anna s'ho passa tan i tan bé a l'escola...

    Aquest vídeo ens permet, als pares i les mares, poder compartir amb els nostres fills i filles algunes de les coses que fan a l'escola. I a més l'alumnat pot tornar a reviure l'experiència d'aquesta sortida.

    Com a mare de l'escola agraeixo l'esforç de l'equip de mestres pel treball fet en aquesta sortida.

    Vanessa

    ResponElimina