30 de març 2011

Sortida a Lleida a veure el ANIMAC i L'HOSPITAL SANTA MARIA!!!

El passat dijous, dia 24 de febrer, els infants de P5 vam anar d’excursió a Lleida. Primer per a assistir a una projecció de l’ANIMAC (Mostra Internacional de Cinema d’Animació) i a la tarda havíem de fer una visita a un hospital.

Vam sortir ben d’hora, a les 8.30 del matí. L’autocar ens va portar fins a la Llotja de Lleida. En una sala plena, de gom a gom, vam veure una sèrie de dibuixos animats ben diferents als que estem acostumats i poc coneguts però que ens van encantar.


Al sortir de la Llotja vam esmorzar en una plaça que hi havia al sortir.


Després, l’autocar ens va apropar fins la plaça Europa. Des d’allà vam anar passejant fins l’Hospital Arnau de Vilanova. Vam parar a la zona d’Urgències on vam poder veure in situ una ambulància. Després aprofitàrem per veure-la per dins. Un cop la vam veure, vam dinar i jugar en una plaça que hi ha davant d’aquest hospital.


A les 15.00 hores ens vam dirigir a l’Hospital Santa Maria on ens estaven esperant uns vigilants que ens van acompanyar a l’interior de l’hospital. El motiu de la visita era aprofundir més en els projectes del cor (P5A) i dels ossos (P5B). A l’hospital ens van ensenyar a netejar-nos bé les mans, ens van vestir com a cirurgians, vam visitar l’UVI, ens van fer un electrocardiograma, vam escoltar-nos el cor, vam veure radiografies, vam veure la màquina que distribueix els medicaments, vam observar els diferents tipus de fàrmacs, i els metges ens van resoldre els dubtes que teniem.


A l’acabar vam agafar l’autocar de tornada cap a Balaguer. Els infants van gaudir i aprendre molt d’aquesta sortida.

2 comentaris:

  1. Hola a tots,
    Moltíssimes gràcies profes per totes aquestes fotos, que bé poder veure el que fan aquests petardets!
    A veure quants metges surten de P-5!!
    Bona nit!
    Jaume i Natàlia

    ResponElimina
  2. Gràcies family!!!
    La veritat es que ens va encantar, i vam ser privilegiats d'entrar a l'UVI abans de la inauguració.

    Ara ens queden colònies!!!!
    ABEL!

    ResponElimina