15 d’abril 2011

MARATÓ DE CONTES!

Ahir dijous dia 14 d'abril vam celebrarla segona Marató de Contes Infantils a l'escola. Els nens i nenes de l'escola ens vam separar per internivells en dos espais diferents. Vam muntar un escenari i vam donar peu a que les mares i padrines ens expliquessin uns contes.

Diverses mares i padrines dels diferents cursos (p-3 fins a 1r) van explicar, dramatitzar, amb titelles, fent teatre... 6 contes, per als infants.

CONTE: "La Caputxeta Vermella"

CONTE: "La vaca Margarida"


CONTE: "El Patufet"


Les famílies que van col·laborar en aquesta sessió de lectures ininterrompudes van convertir-se en contacontes per un dia i tothom vam gaudir molt d'aquesta tarda!

És la segona Marató de Contes Infantils que organitza que es prepara per treballar la diada de Sant Jordi i la intenció és tornar a realitzar l'activitat l'any vinent després de l'èxit obtingut.


CONTE: "Els Ogres"



CONTE:
"Com despertem a la Maria?"



CONTE: "Els músics de Bremen"


Al finalitzar la tarda l'AMPA va repartir coca amb xocolata i un suc per a cada infant en motiu d'haver obtingut el 1r PREMI de la Carrossa de Carnestoltes a la ciutat de Balaguer.


MOLTES FELICITATS AMPA!


Per finalitzar volem agrair a totes les famílies que vau col·laborar en aquesta Marató de contes, GRÀCIES per participar a les activitats proposades per l'escola i també per compartir una tarda explicant contes amb els vostres fills i filles.


2 comentaris:

  1. Així m'agrada que les famílies participin al màxim!!! De veritat que hi ha grans contacontes :D

    ABEL!

    ResponElimina
  2. Com a mare... va ser un plaer poder participar d'aquesta experiència.

    Gràcies a vosaltres per deixar-nos compartir aquests moments amb els nostres infants!

    Vanessa

    ResponElimina