26 de març 2012

Al taller mecànic de la Renault!

El passat divendres 16 de març els infants de P3A vam realitzar una sortida relacionada amb el projecte que estem realitzant “Els mitjans de transport”.
Portàvem unes sessions parlant dels cotxes i teníem uns quants dubtes. Vam arribar a la conclusió que necessitàvem l’ajuda d’un mecànic. Classe per classe vam preguntar als companys/es de l’escola si coneixien algun mecànic/a. Finalment vam visitar els tallers on treballen els pares de la Queralt (1r) i de la Núria (P5).

Després d’esmorzar ens vam dirigir al taller de Renault. Pel camí vam poder observar la gran gamma de vehicles que circulava per Balaguer: cotxes, motos, camions, furgonetes...
A l’arribar al taller vam veure vehicles que estaven pujats d’alt d’una màquina i que els estaven arreglant. També vam veure les eines dels mecànics. Hi havia algun cotxe que no tenia 4 rodes i calia arreglar.
També ens vam sorprendre quan ens vam preguntar què tenen a dins les rodes. Els mecànics ens van ensenyar que hi ha aire.
Després vam entrar a la botiga de cotxes que té un nom ben curiós: CONCESSIONARI.
Seguidament vam visitar un altre taller on pinten els cotxes. Allà vam poder veure que els cotxes els pinten amb unes pistoles de pintura. I també vam veure cotxes ben destrossats (sense llums, sense motor, amb cops...)
Finalment vam poder observar una grua i veure com carreguen els cotxes que s’espatllen a la carretera.
Va ser una sortida molt interessant i volem donar les gràcies als pares de la Queralt i de la Núria Roigés.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada