29 d’abril 2012

SUPERAVENTURA: VOTA EL NOSTRE LIPDUB!


Els infants de cicle inicial ho han aconseguit! Entre tots i totes han estat capaços d’ idear i crear el seu primer lip dub!

Primer vam fer una assemblea per escollir la cançó que volíem utilitzar en el lip dub. Després d´escoltar-ne moltes, la guanyadora per la nostra tasca va ser “Superaventura” del Club super3.

A partir d´aquí els nens i nenes tenien una feina complicada a fer: idear l´estructura del lip dub, fent participar tota l´escola. 

En el repte d´Expressió, ens vam informar sobre què és un lip dub i vam visionar alguns models d´aquest vídeos. Després cada grup es va encarregar de pensar i assajar un fragment de la cançó, tenint en compte l´argument de la mateixa i el recorregut que faríem per la nostra escola. Es van consensuar i elaborar els materials que s´havien de necessitar (cartells, dibuixos, pinyates,...) i els moviments que havia de fer la càmera en el seu recorregut.
Després que tots els grups del repte fessin la seva creació, van haver d´explicar el paper que havien de realitzar cada classe d´Educació Infantil. I ara només faltava... assajar i... CÀMERA I ACCIÓ!!!

El resultat i l´experiència han estat molt emocionant i molt enriquidora per tothom! 

Hem presentat el lip dub en un concurs que ha convocat RÀDIO BALAGUER i ara es troba penjat a la seva pàgina web. Els guanyadors seran escollits per un jurat de la ràdio i també per un jurat popular. Aquest pot ser qualsevol de nosaltres, votant el lip dub a la pàgina de Ràdio Balaguer.

Us animem a visitar el web de Ràdio Balaguer,a mirar i gaudir del lip dub de l´Escola Mont-roig i a VOTAR-NOS!
Esperem que us agradi !



1 comentari:

  1. lo aveis hecho genial mi boto ya lo teneis.estupendo buen trabajo!

    ResponElimina